Het Team

Manon

Zorgboerin

Welkom Bij Boergondisch! Ik ben Manon en samen met m’n man Otto en een enthousiast team, dragen wij zorg voor onze melkveehouderij, zorgboerderij, boerderijwinkel en zomers een maisdoolhof. Je zult mij voornamelijk zien bij de zorgboerderij en de winkel. Manon is opgegroeid op een boerderij en heeft jaren in de zorg gewerkt als verpleegkundige (BIG nr:19063416930), niet praktiserend) en sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik houdt van de diversiteit aan werkzaamheden en wordt blij van het contact met de mensen, samen bezig zijn, je ze ziet groeien, ieder op hun eigen vlak. Dan is het genieten voor de mensen, mij persoonlijk en bij de boer!

Otto

Zorgboer

Karin

Begeleidster

Hallo mijn naam is Karin, woon in Heerhugowaard en werk sinds 2 jaar bij Zorgboergondisch.  Ik wilde na 34 jaar in de zorg te hebben gewerkt een nieuwe uitdaging, dat vind ik hier door met verschillende doelgroepen en deelnemers een mooie dag invulling te geven. Waaronder samen een maaltijd klaar maken en de aandacht kunnen geven die ze graag willen. Dit doormiddel van een gesprek en luisterend oor.

Natasha

Begeleidster

Mijn naam is Natasha, geboren en getogen in Andijk. Werkzaam als activiteitenbegeleidster bij ZorgBoergondisch. Sinds het behalen van het diploma in 1995 vooral werkzaam geweest in de ouderenzorg. De diversiteit van de deelnemers met hun uiteenlopende zorgvragen maakt het werk op de boerderij voor mij zo boeiend. Wie is de mens en wat is hun levensverhaal. Houdt van een grap en een grol, dansen, verre reizen maken en Mexicaans eten.

Marina

Begeleidster

Hallo, ik ben Marina geboren en getogen in West-Friesland. Naast dat ik werkzaam ben bij ZorgBoergondisch, ben ik getrouwd met Frans en moeder van 3 kinderen. Ook hebben wij 5 kleinkinderen.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als activiteiten begeleidster. Eerst op een dagbesteding in de gehandicaptenzorg en nu met veel plezier op de boerderij.

Ik hou erg van creatief bezig zijn met allerlei materialen en doe dat dan ook graag met de mensen op de boerderij.

Laura

Begeleidster

Hoi, mijn naam is Laura, ik ben 22 jaar en woon in Zwaag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de hond te wandelen of met vriendinnen af te spreken. Ook ga ik regelmatig een dagje naar de Efteling.

Vorig jaar heb ik de opleiding Maatschappelijk zorg & Groen tot Werkbegeleider Zorgbedrijf afgerond op het Clusius College in Alkmaar. In het 2e leerjaar heb ik een half jaar stage gelopen bij ZorgBoergondisch en intussen ben ik hier 4 dagen werkzaam als begeleider. Ik vind het leuk om met mens en dier bezig te zijn.

In de ochtend ga ik met deelnemers de dieren voeren en/of doen we een spelletje en bij mooi weer wandel ik ’s middags met de mensen die het leuk vinden een rondje door het natuurgebied.

 

Tot ziens!

Groetjes Laura

Anna

Begeleidster

Mijn naam is Anna. In mei 2022 ben ik op de zorgboerderij komen werken. Ik hou van gezelligheid, een geintje tussendoor en belangstelling naar elkaar. Ook vind ik diversiteit in klusjes en werkzaamheden fijn. Geen dag is hetzelfde en iedereen mag er zijn zoals die is. De deelnemers samen met elkaar een mooie dag kunnen geven, dan fiets ik weer blij naar huis!

Maya

Begeleidster

Mijn naam is Maya en ik kom uit Wervershoof.

Mijn hobby’s zijn tuinieren en reizen en ik ben gek op katten. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bankwezen en op een basisschool, ben ik via vrijwilligerswerk terechtgekomen bij zorgboerderij Zorgboergondisch. Ik ben een zorgzaam type dus dit past helemaal bij mij. Leuk om te doen is koken, wandelen, rondje dieren, in de tuin en een spelletje doen met de deelnemers. Het geeft mij een hoop voldoening als de deelnemers blij zijn en je bedanken voor de fijne dag!

Marijn

Stagiaire

Mijn naam is Marijn ik ben 18 jaar oud ik loop sinds begin september stage bij Zorg Boergondisch, Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4 aan het Horizon College in Hoorn. Wat ik fijn vind aan mijn stage is dat ik het er erg naar mij zin heb dit komt vooral omdat er een hele goede sfeer is en ik een leuke band heb met de collega’s en de deelnemers. Wat mijn taken zijn bij de zorgboerderij is een luisterend oor zijn voor de deelnemers, ze helpen met taken en zorgen voor een leuke dag invulling. Waar ik blij van word is als ik een lach op iemand zijn gezicht kan toveren.